DANI TEHNIKE 2017. Zajednice tehničke kulture Valpovo-Belišće        

Manifestacija "Dani tehnike 2017." je način predstavljanja aktivnosti vezanih za Zajednicu tehničke kulture Valpovo-Belišće, a održava se konstantno četrnaest godina krajem školske godine u Belišću, a početkom školske godine u Valpovu. U posljednjih nekoliko godine manifestaciji je dodjeljeno ime „Dani tehnike“ i osmišljena je kao dio promocije rada tehničkih udruga i radionica Centra tehničke kulture Valpovo-Belišće, a ulazi

u redovne aktivnosti i Plan javnih potreba Zajednice tehničke kulture Valpovo-Belišće. 

I ove godine očekujemo goste iz ostalih tehničkih centara.

Posjetitelji će na štandovima moći vidjeti što tehničke udruge rade, a velik broj tehničkih tvorevina CTK uvijek je plijenio pažnju najmlađih posjetitelja. Za njih smo pripremili mogućnost rada na Unimat strojevima, rezanje stiropora, upoznavanje sa mBotovima i MicroBitovima i ostalim zanimljivostima iz svijeta tehnike.

Ovim putem pozivamo i sve građane koji se samostalno bave inovatorstvom ili izrađuju tehničke tvorevine da dođu i predstave svoje radove.

U sklopu "Dana tehnike" održava se i 5. kup raketara Belišće 2017. Na kupu očekujemo preko 30 natjecatelja, a svaki bi trebao ispaliti po dvije rakete sa strimerom. 

Ovom prilikom treba istaknuti i sve one koji su omogućili održavanje ove manifestacije: Grad Belišće, Grad Valpovo, Hrvatski astronautički i raketni savez, NK Belišće, TZ Belišće, Kombel Belišće te radijski pokrovitelji Gradski radio Belišće i Hrvatski radio Valpovština.

Službeno otvorenje predviđamo za 10 sati na pomoćnom igralištu NK Belišće.

 

Dobro došli.

 

 

Goran Kurtović, 

predsjednik  ZTK Valpovo-Belišće

________________________________________

 

DOPIS

PRIJAVNICA

PRIJAVNICA ONLINE

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

098 924 9994

031 651 380